Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Slowjuicers vergelijken

  Slowjuicer vergelijken

  Bij het kiezen van de juiste sapproducent doen zich verschillende moeilijkheden voor. Een overweldigende hoeveelheid apparaten en machines van diverse merken en fabrikanten dingen naar de gunst van de consument. Als eenmaal besloten is de keuze te laten vallen op een machine die werkt volgens het SLOWJUICE-principe, worden de keuzemogelijkheden teruggebracht tot overzichtelijke proporties. Om vanaf dat startpunt een gefundeerde eindbeslissing te kunnen nemen volgt hieronder een beschrijving van de capaciteiten van de doorSapmachines.nl aanbevolen SLOWJUICE-machines.

  MATSTONE

  matstone slowjuicerDeze, ietwat in nostalgische vijftiger jaren Retro-stijl uitgevoerde SLOWJUICER is een prettig ogende keukenmachine, die in diverse uitvoeringen geleverd kan worden. De in de machine toegepaste robuuste techniek is opgeborgen in een beperkte omgeving, zodat de MATSTONE veel levert, maar weinig ruimte vraagt. De horizontaal werkende, met één persschroef uitgeruste SLOWJUICER perst effectief grote hoeveelheden sap uit fruit en bladgroenten, maar kan eveneens aangewend worden bij de bereiding van pasta’s, tapenades, pesto’s en zelfs notenboter (pindakaas). Bovendien zijn de MATSTONEJUICERS in staat om het moeilijker te verwerken tarwegras succesvol om te zetten in tarwegrassap. De met een automatische oververhittingbeveiliging uitgeruste MATSTONEJUICERS zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Bovenal zijn deze machines betaalbare, duurzame en betrouwbare bondgenoten bij de productie van gezond sap. Het standaard bijgeleverde receptenboek verschaft nieuwe inzichten en zal de gebruiker inspireren tot het ontdekken van onvermoede variaties op het thema GEZOND.

  JUICEPRESSO

  Een modern vormgegeven SLOWJUICER van het merk juicepresso slowjuicerJUICEPRESSO neemt nòg minder ruimte in dan de al zeer compacte machines van andere merken. De verticaal geplaatste, en met slechts veertig toeren per minuut ronddraaiende persschroef draagt zorg voor een optimale hoeveelheid sap uit zachte vruchten en bladgroenten.  De lage omwentelingssnelheid draagt mede zorg voor helder, niet snel oxiderend, vitamine- en mineralenrijk sap. Het fluisterstille apparaat is met recht een krachtpatser. Ook de in zijn wijde vulopening toegevoerde, vooraf in kleinere delen gesneden hardere groenten, perst hij moeiteloos tot gezond en vezelarm sap. Onderhoud en reiniging zijn door zeer simpel te demonteren afzonderlijke onderdelen, eenvoudig en moeiteloos onder een lauwe waterstraal uit te voeren.

  VERSAPERS

  versapersDe in het assortiment aanwezige modellen van het door HUROM gefabriceerde merk VERSAPERS verschillen niet alleen iets in prijs, maar eveneens in uitvoeringskwaliteit en mogelijkheden. Waar het voordeligste model uitstekend, hoogwaardig en gezond vezelarm sap produceert, zijn aan latere modellen verbeteringen ingebouwd. Voor alle VERSAPERSmachines geldt dat, vanwege de lage omwentelingssnelheid van de persschroef , het eindproduct omschreven wordt als levend sap. Alle belangrijke ingrediënten zullen ongeschonden uit het persprocedé komen. Het eenvoudigste model zal voor het verwerken van hardere groenten, mits die in kleinere delen zijn gesneden, eveneens uitstekende diensten bewijzen. Het hoogst geprijsde model is uitgerust met een BpA-vrij* persvat en de persschroef is krasvrij en voldoet aan EMS-normen.

  HUROM

  SLOWJUICERS van de uiterst betrouwbare fabrikant HUROM hurom juicerworden over het algemeen gezien als de standaard in sapproductie. Een breed assortiment staat de enthousiaste sapconsument ter beschikking. Van de eenvoudigste HUROM HB-SLOWJUICER die alles in zich heeft om aan de meeste sapwensen tegemoet te komen tot de veel uitgebreidere roestvrijstalen HUROM HG SLOWJUICER. Waar het eenvoudige model alle fruit en zachte groenten zonder problemen tot sap verwerkt, zal de roestvrijstalen HUROM HG SLOWJUICER ook moeiteloos harde groentesoorten zoals paprika, koolsoorten, bleekselderij, wortels en radijs succesvol omzetten in supergezond levend sap. Oudere modellen zijn voorzien van persvaten, zeven en kleinere onderdelen van krasvrij kunststof. De roestvrijstalen HUROM HG SLOWJUICER is daarentegen voorzien van BpA-vrije* Ultem en Tritan kunststoffen onderdelen. Ten aanzien van onderhoud en reiniging geldt voor alle HUROM-producten een zeer eenvoudige demontage. Hierdoor zal snelle reiniging met behulp van de bijgeleverde borstels in een handomdraai kunnen geschieden. De HUROM-modellen die van een sapstop zijn voorzien kunnen zelfs gereinigd worden door een kleine hoeveelheid water in het sapvat te doseren en het apparaat  vervolgens een aantal seconden in werking te stellen.

  KUVINGS

  kuvingsDe traditioneel vormgegeven, verticaal werkende KUVINGS SILENT SLOWJUICER, is uitgerust met de voor SLOWJUICERS uitzonderlijk zware aandrijving van 240 watt.  Ondanks die buitengewoon sterke motor doet hij, dankzij een uitgekiende isolatie, jarenlang fluisterstil zijn werk. Zacht fruit en bladgroenten zakken vanwege hun eigen gewicht moeiteloos in de extra wijde vulopening. Deze machine is bij uitstek geschikt voor het verwerken van de hardere groenten- en fruitsoorten. Als tarwegrassap op het menu staat, kan de techniek en geraffineerde kracht van de KUVINGS SILENT SLOWJUICER niet over het hoofd worden gezien. Het bij iets te haastig toevoeren van harde groentendelen soms voorkomende vastlopen, wordt door de ingebouwde reverse knop eenvoudigweg geneutraliseerd.  Net als bij de meeste SLOWJUICERS  kunnen de afzonderlijke onderdelen van het apparaat in een handomdraai gedemonteerd en na reiniging weer even simpel in elkaar gezet worden zodat de machine weer snel gebruiksgereed is.

  OSCAR NEO DA-1000

  OSCAR SLOWJUICERS vormen een aparte familie in het OscarHUROM-assortiment en dat garandeert de betrouwbare en constante kwaliteit van de sapmachines. De horizontaal werkende, met een vernieuwd perssysteem uitgeruste OSCAR SLOWJUICERS leveren om en nabij vijf procent meer sap uit toegevoerde grondstoffen. Door slimme toepassing van een verstelbare sapknop kan de gewenste hoeveelheid vezels in het eindproduct geregeld worden. Naast de bereiding van sap uit alle in Nederland verkrijgbare fruitsoorten, verwerkt de OSCAR SLOWJUICER moeiteloos hardere groentensoorten en tarwegras. Daarnaast is hij, dankzij meegeleverde extra onderdelen geschikt voor het vervaardigen van sorbetijs, notenpasta, tapenade of pesto. De producent heeft zoveel vertrouwen in zijn paradepaardje dat hij op de motor 20 jaar garantie geeft en voor de afzonderlijke onderdelen 5 jaar.

  COOKSENSE

  CooksenseDe verticaal werkende, muisstille COOKSENSE SLOWJUICERS zijn vanwege hun scherpe prijsstelling gewild bij het fruit- en groentesappen minnend publiek. Voorbewerking tot de sapproductie geschiedt niet alleen door kneuzing, doch ook in het speciaal daartoe aangebrachte snijhuis, dat toegevoerde grondstoffen in handelbare kleine delen versnijdt. Nieuwe inzichten op het gebied van voedselhygiëne hebben ertoe geleid dat de onderdelen die met te consumeren goederen in aanraking komen, zijn vervaardigd van BpA-vrije* kuststoffen als ULTEM en Tritan. De ongebruikelijk langzaam ronddraaiende persschroef (circa 47 t/min) weet de optimale hoeveelheid sap uit toegevoerde grondstoffen te persen. Voor het verwerken van harde groentensoorten en tarwegras is deze machine bij uitstek geschikt. Bovendien kan de COOKSENSE SLOWJUICER worden ingezet bij de bereiding van soepen, salades en sauzen. * Het in nagenoeg alle kunststoffen voorkomende BisphenolA, of kortweg BpA, kan van invloed zijn op voortplanting en kan hart- en vaatziektes, diabetes en leverschade toebrengen.
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking