Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kiezen voor een bekend merk

  DE PERFECTE JUICER VAN HET MERK HUROM

  huromHurom is het bekende Engelse merk dat slowjuicers fabriceert. De hurom juicer is van hoogwaardige kwaliteit en kenmerkt zich door haar eenvoud en gemak in gebruik. Daarnaast zijn de juicers van Hurom een pronkstuk voor iedere keuken. De juicers zijn fantastisch mooi vormgegeven.

  EEN GEZOND EN VOORAL SNEL BEGIN VAN DE DAG

  Het is belangrijk om de dag te beginnen met een gezond ontbijt. In de ochtend worden vitaminen en mineralen het snelst en het beste opgenomen door het lichaam. Alleen hebben de meeste mensen geen of weinig tijd om iedere ochtend uitgebreid te ontbijten. Laat staan om iedere ochtend verschillende fruit- en groentenstukken te schillen en in stukjes te snijden. De hurom juicer is snel en eenvoudig in gebruik. U kunt in één keer hele fruit- of groentestukken in de juicer plaatsen en er komt vers sap uit, zonder pulp. Zo begint u de dag heel gezond zonder teveel tijd te verspillen aan de bereiding van het ontbijt zelf.

  EFFICIËNT EN EFFECTIEF

  Slowjuicers zijn zeer efficiënt en effectief in gebruik. Ten eerste blijven alle vitaminen en mineralen behouden doordat alles met een lage snelheid wordt gemixt. Een blender daarentegen maalt alles fijn met een hoge snelheid waardoor veel vitaminen en mineralen verloren gaan. Ten tweede wordt er geen stukje groente of fruit verspilt. Doordat er hele fruitstukken tegelijk in de juicer kunnen wordt alles gebruikt van het klokhuis van een appel tot de schil van een sinaasappel. Ten derde is het prettig dat er alleen sap uit de juicer komt. Zo kunt u er zelf voor kiezen of u de pulp er later zelf doorheen mengt of het gebruikt voor bijvoorbeeld een gezonde salade.

  hurom hg rvsEXTRA GEZOND

  De groente- en fruitsapjes alleen zijn natuurlijk supergezond. In deze tijden heeft iedereen het druk en lukt het niet altijd om aan de benodigde vitaminen op een dag te komen. Een goede aanvulling zijn superfoods. Dit zijn kostbare en bijzondere ingrediënten uit de natuur die een hoog gehalte bevatten aan vitaminen en mineralen. Zo bevatten chiazaden onwijs veel omega en ijzer en bevat cacao extreem veel anti-oxidanten.

  SUPERFOODS EN HUN WERKING

  Chiazaden zijn misschien wel de meest bekende superfoods. Al door de oude maja’s werden deze kleine zaadjes gebruikt om te overleven. Door het hoge gehalte aan ijzer en omega krijgt u een echte vitamine boost. Cacao zit vol anti-oxidanten en bevat een geluksstofje waardoor u beter in uw vel gaat zitten.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking