Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hurom - moderne slowjuicers

  HuromDe Hurom is een A-klasse merk slowjuicer. Wereldwijd bekend sinds 1974 probeert dit merk telkens weer voorop te lopen met innovaties en functionaliteiten. De juicers van dit merk bieden behalve veel functionaliteit ook een zeer gebruiksvriendelijke en design-technische ontwerp. Deze sapmachines zijn zo populair, dat wij inmiddels al verscheidene klanten reviews hebben mogen ontvangen over verschillende modellen. Deze sapmachine komt standaard met 10 jaar garantie!

  Sapextractie

  Om de moleculen van de voedingsstoffen niet te beschadigen, wordt het sap op lage snelheid en met behulp van een grote 'schroef' uit de vruchten geperst. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de blenders de de vruchten op hoge snelheid vermalen. Het is door deze unieke manier van persen, dat ook de smaakstoffen ongedeerd uit het extractieproces te voorschijn komen. Een ander voordeel is dat deze juicer tot 50% meer opbrengst geeft dan de gebruikelijke vruchtenpers! Doordat de moleculen van de in de vruchten aanwezige enzymen en antioxidanten onbeschadigd blijven, kunnen wij profiteren van hun heilzame werking in ons lichaam. Door uw dag te beginnen met een glaasje vruchtenextract op de nuchtere maag, neemt uw lichaam de verse vitaminen, enzymen en mineralen snel op, waardoor maximaal geprofiteerd wordt van al het goede dat moeder natuur ons te bieden heeft.

  Modernste Technieken

  Dit merk gebruikt top-of-the-bill mechanische technieken om het beste uit uw fruit en groente te halen. Bekijk bijvoorbeeld de video waarin het zogenaamde "Slow Squeezing System" wordt getoond. Dit revolutionaire systeem, bedacht door de Research & Development wetenschappers, voorkomt het kapotmaken van de enzymen uit het sap en zal desondanks zorgen voor een optimaal geperst sap.

  Gewicht verliezen?slowjuicer

  Het is tegenwoordig een hele opgave om te zorgen dat je gezond eet en drinkt. Het aantal bewerkte etenswaren (processed foods) is in de loop van de jaren explosief toegenomen. Daarnaast is de relatie met toegenomen ziekten en deze nieuwe etenswaren al jaren geleden gelegd. Daar is professioneel op ingespeeld bij deze slowjuicer fabrikant. Zij zeggen namelijk het volgende: ga oerslechte etenswaren en voedsel tegen met een vitamine- en mineralenrijk sapje! Biologisch voedsel alleen is niet de oplossing, zeker niet als je puur kijkt naar de prijzen. Een goed geperst sapje doet je beter voelen, je ziet er beter uit en daarnaast helpt het ook in de lichamelijke huishouding.

  Waar staat Hurom bekend om?

  Deze fabrikant staat bekend om een aantal punten:
  • Het gepatenteerde SSS (Slow Squeezing System);
  • Zeer eenvoudig schoon te maken;
  • Deze sapmachines behoren tot de meest stille machines op de markt;
  • Zeer uitgebreid getest op duurzaamheid;
  • Tot slot: gebruiksgemak. Daarmee behoort deze machine tot de absolute top onder de juicers wereldwijd;

  Bestellen bij Sapmachines.nl?

  Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel uw machine tegen de laagste prijs vandaag nog. Sapmachines.nl onder meer bekend om zijn GRATIS bezorging, alswel het feit dat als u voor 16.00 besteld, u uw machine morgen in huis heeft. Daarnaast bieden wij ook een zeer ruime 'niet goed, geld terug' garantie aan. Zie voor meer informatie hierover deze pagina. Voor meer informatie over de diverse betaalmogelijkheden die Sapmachines.nl aanbiedt, zie deze pagina. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Zie onze contactpagina. Wij hopen u van dienst te kunnen zijn!
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking