Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  De beste Hurom juicer

  <div class="std">

  <img class=" alignleft" src="http://sapmachines.nl/wp-content/uploads/2016/01/nieuwe-hurom-slowjuicer.jpg" alt="Nieuwe Hurom HH" width="150" />

  De <strong>Hurom Juicer</strong> is een slow juicer, dit houdt in dat de ingrediënten niet rondslingeren en beschadigd raken. Deze zorgt er voor dat u nu het beste sap van alle soorten groenten, fruiten, kruiden en zelfs planten kunt krijgen. Met de Hurom Juicer kunt u daarom volop genieten van extra veel vitaminen. Zelfs knollen, wortels, sojabonen en tarwegras is helemaal geen probleem voor dit luxe apparaat.

  Voor wie serieus met zijn gezondheid bezig wil zijn, is dit handige apparaat zeker een must en een prachtig sierstuk in uw keuken. Een gezonde aanwinst.
  <h2>HOE WERKT DE <a href="http://sapmachines.nl/slowjuicers/hurom">HUROM</a> JUICER?</h2>
  De Hurom Juicer perst heel erg langzaam de ingrediënten uit en draait rustig rond. Hierdoor worden de vitamines en mineralen het beste bewaard en krijgt u het hoogste aantal binnen aan voedingsstoffen, enzymen en uiteraard ook de smaak blijft behouden. Ander punt is dat u veel meer overhoudt dan bij het gebruik van andere standaard sapcentrifuges. Het sap is daarna nog zeker 48 uur bij de juiste temperatuur goed te bewaren in de koelkast. Dit is mogelijk omdat er weinig zuurstof vrijkomt bij het bereiden van de ingrediënten.
  <h3>WAAROM IS DE HUROM JUICER DE BESTE?</h3>
  De reden waarom dit de beste <em>Hurom Juicer</em> is, komt doordat dit artikel zich al in 42 landen heeft bewezen en gepatenteerd is. Inmiddels is de Hurom Juicer ook al meerdere keren bekroond met diverse Internationale innovatieprijzen.
  <h3>DE VOORDELEN VOOR U OP EEN RIJ</h3>
  <ul>
  <li>Haalt maximaal de voedingstoffen, vitaminen, mineralen en enzymen uit de ingrediënten.</li>
  <li>Behoudt de volle smaak.</li>
  <li>Stil in het gebruik.</li>
  <li>Sap is 48 uren lang houdbaar.</li>
  <li>Makkelijk in het gebruik.</li>
  <li>Makkelijk schoon te maken.</li>
  <li>Divers in het gebruik.</li>
  <li>Werkt efficiënt.</li>
  <li>Prachtige vormgeving.</li>
  <li>Duurzaam en uitstekende kwaliteit.</li>
  </ul>
  <img class=" alignright" src="http://sapmachines.nl/wp-content/uploads/2016/01/Hurom-HH-.jpg" alt="Hurom HH" width="200" />De Hurom Juicer is een absolute aanrader voor iedereen die gezond leeft of gezonder wil leven. Het is goed toe te passen tijdens diëten, maar evengoed als vast onderdeel van een evenwichtige maaltijd. U kunt hem gebruiken voor een dagelijks vers sapje, salades maar ook om puree te maken voor gezonde ijsjes voor uw kinderen. U kunt er alle kanten mee op.

  Daarnaast is de <a href="http://sapmachines.nl/slowjuicers/hurom-hg-slowjuicer-rvs"><strong>Hurom Juicer</strong></a> ook van uitstekende kwaliteit en dus ook duurzaam. Na het aanschaffen van de Hurom <a href="http://sapmachines.nl/slowjuicers/hurom-hh-silver-slowjuicer-zilvergrijs-second-generation">Juicer</a> kunt u er nog lang en smakelijk van genieten.
  <div style="text-align: center;"><iframe src="http://www.youtube-nocookie.com/embed/hC5q3HggFMY" width="560" height="315" frameborder="0"></iframe></div>
  </div>

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking