Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Greenstar Elite GSE 5000 slowjuicer

  €649,-
  €599,- Niet op voorraad Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  • Op werkdagen voor 21:30u? = morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Laagste prijs garantie
  • Al 10 jaar specialist in sapmachines

  Productomschrijving

  De meest luxe en allernieuwste uitvoering van alle Greenstar slowjuicers:
  Hierbij willen we graag gebruik maken van de gelegenheid om u voor te stellen aan de meest verkochte slowjuicers ter wereld, afkomstig van de fabrikant Greenstar. Dit geld voor de Greenstar Slowjuicer - Classic [Twin Gear], waarvan we u hier de luxe Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] variant presenteren. Het gaat hier zonder twijfel om het absolute topmodel in de serie, die speciaal ontwikkeld is om op nog efficiëntere wijze sap te persen uit al uw groenten, fruit en tarwegras. De machine is een ware revolutie ten opzichte van alle voorgangers en heeft een volledig nieuwe en uiterst moderne look & feel gekregen. Bent u een zeer enthousiast juicer die graag een luxe en zeer degelijke machine in huis heeft die tevens het maximale rendement aan sap uit uw voedingsmiddelen haalt? Zoek dan niet verder, want de Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] is zonder twijfel de juiste keuze voor u!

  De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] is niet zomaar een slowjuicer:
  De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear], ook wel bekend als de GSE-5000, is een zeer robuuste en efficiënte machine met een hoog sap rendement, waar zeer weinig andere machines aan kunnen tippen. Deze Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] slowjuicer laat zelfs de Greenstar Slowjuicer - Classic [Twin Gear] slowjuicer een flinke straatlengte achter zit als het gaat om het hoge sap rendement en machinale prestaties, waardoor de machine bijzonder geliefd is, zowel in horecagelegenheden, zoals ook juice bars en restaurants. Natuurlijk geld dit ook thuis voor de echte sap en juice liefhebbers en fanaten. Het is dankzij de speciale combinatie van de Twin Gear aandrijving, de drie-fasen perstechniek en de laatste technologische snufjes op het gebied van slowjuicen dat deze machine eigenlijk met kop en schouders uitsteekt boven de meeste slowjuicers. Dit is zonder meer de juiste keuze als u een betrouwbare en uiterst efficiënte machine wilt aanschaffen, zowel voor persoonlijk alsook voor professioneel en commercieel gebruik!

  De meest luxe en nieuwste uitvoering van alle Greenstar slowjuicers:
  Hierbij willen we graag gebruik maken van de gelegenheid om u voor te stellen aan de meest verkochte slowjuicers ter wereld, afkomstig van de fabrikant Greenstar. Dit geld voor de Greenstar Slowjuicer - Classic [Twin Gear], waarvan we u hier de luxe Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] variant presenteren. Het gaat hier zonder twijfel om het absolute topmodel in de serie, die speciaal ontwikkeld is om op nog efficiëntere wijze sap te persen uit al uw groenten, fruit en tarwegras. De machine is een ware revolutie ten opzichte van alle voorgangers en heeft een volledig nieuwe en uiterst moderne look & feel gekregen. Bent u een zeer enthousiast juicer die graag een luxe en zeer degelijke machine in huis heeft die tevens het maximale rendement aan sap uit uw voedingsmiddelen haalt? Zoek dan niet verder, want de Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] is zonder twijfel de juiste keuze voor u!

  Greenstar, niet zomaar even een slowjuicer:
  De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] is een zeer robuuste en efficiënte machine met een hoog sap rendement, waar zeer weinig andere machines aan kunnen tippen. Deze Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] laat zelfs de Greenstar Slowjuicer - Classic [Twin Gear] een flinke straatlengte achter zit als het gaat om het hoge sap rendement en machinale prestaties, waardoor de machine bijzonder geliefd is, zowel in horecagelegenheden, zoals ook juice bars en restaurants. Natuurlijk geld dit ook thuis voor de echte sap en juice liefhebbers en fanaten. Het is dankzij de speciale combinatie van de Twin Gear aandrijving, de drie-fasen perstechniek en de laatste technologische snufjes op het gebied van slowjuicen dat deze machine eigenlijk met kop en schouders uitsteekt boven de meeste slowjuicers. Dit is zonder meer de juiste keuze als u een betrouwbare en uiterst efficiënte machine wilt aanschaffen, zowel voor persoonlijk alsook voor professioneel en commercieel gebruik!

  Het fabuleuze Twin Gear aandrijvingssysteem:
  Greenstar slowjuicers hebben allemaal een fantastische reputatie, maar de uitzonderlijke kwaliteiten van de Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] stijgen hier nogmaals vele malen bovenuit. Dit is o.a. te danken aan de fabuleuze Twin Gear aandrijving waar Greenstar slowjuicers bekend om staan. Daarnaast is de machine voorzien van de allernieuwste technologische snufjes op het gebied van slowjuicen. Het is zeker na persoonlijk gebruik niet moeilijk om te begrijpen waarom het hier gaat om de meest populaire slowjuice machine ter wereld!

  Een geoptimaliseerd sap rendement dankzij de nieuwe 3-fasen techniek:
  Het is dankzij de allernieuwste 3-fasen techniek dat de Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] een maximaal sap rendement weet te persen uit al uw groenten, fruit en tarwegras. Dankzij dit systeem worden de celwanden van al uw levensmiddelen nog beter doorbroken en uitgeperst. Dit nieuwe 3-fasen systeem heeft geleid tot een toename van maar liefst 10% aan geperst sap uit al uw groenten, fruit en tarwegras. U perst nu dus nog meer heerlijk vers sap uit al uw levensmiddelen!

  Bescherming tegen zware metalen dankzij de bio-keramische coating:
  In onze huidige tijden is het helaas normaal geworden dat veel groenten en fruit vervuild raken met zware metalen.  Dit kan door aanraking met vervuilde regen of bodem, maar ook door het bespuiten met landbouwgiffen komen. Hierdoor weten zware metalen in onze voeding door te dringen, die levensgevaarlijk zijn voor ons als mens. Dankzij de bio-keramische coating van de Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] worden zware metalen door de magnetische eigenschappen van deze coating uit uw sap onttrokken. U drinkt dus een gezuiverd sap met een maximale voedingswaarde en een minimum aan gifstoffen!

  Zo is de Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] niet alleen uitgerust met de wereldbefaamde Twin Gear aandrijving en drie-fasen techniek, maar is het tevens mogelijk de perskracht op deze fantastische machine handmatig af te stellen. Hierdoor is met name ook het persen van zachte fruit- en groentesoorten een groot gemak, zonder dat het vastloopt in de machine of voor verstopping zorgt.

  De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] slowjuicer haalt het maximale uit uw fruit, groente en tarwegras:
  Het maakt bij deze machine niet uit waar het om gaat. Of dit nu smaak, kleur, behoud van voedingsstoffen of om de houdbaarheid en hoeveelheid sap gaat, de Greenstar Slowjuicer - Classic [Twin Gear] is een expert en kampioen op elk gebied en haalt het maximale uit al uw voedingsproducten. Dit dankzij de koude persing van 110 omwentelingen per minuut, die ervoor zorgt dat er geen overbodige hitte vrijkomt en hierdoor de aanwezige nutriënten behouden blijven. Hierdoor is uw sap levendig en sprankelend fris en tevens maar liefst 48 uur houdbaar in uw koelkast.

  Let op !!! Deze machine zuivert uw fruit en groenten tijdens het juicen:
  Dit is de absolute topkwaliteit van deze prachtige machine. Uw groenten en fruit bevatten tegenwoordig vaak giftige stoffen in de schil, wat bijvoorbeeld komt door het spuiten van landbouwgiffen en vervuilde neerslag. De Greenstar Slowjuicers - Elite [Twin Gear] bevatten een zogenaamde bio-keramische coating met magnetische eigenschappen. Deze filteren de schadelijke zware metalen aan het oppervlakte en voorkomen hierdoor besmetting van uw sap met deze uiterst giftige stoffen. Kortom, het sap is niet alleen gezond, levend en smaakvol, maar is bovendien tevens gezuiverd. Er is geen enkele andere machine die de Greenstar Juicers dit nadoet!

  De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] is meer dan alleen een sapmachine:

  Dit prachtige en bijzondere exemplaar is niet alleen geschikt als sapmachine annex slowjuicer, maar is tevens een volwaardig keukenmachine. Hierdoor zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid en kan deze machine u in vele taken vakkundig bijstaan. Zo is de Greenstar Elite slowjuicer o.a. tot de volgende taken in staat:

  - Fruitpers: De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear]is een perfecte en volwaardige slowjuicer die geschikt is voor zowel hard als zacht fruit.
  - Groentepers:
  De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear]
  maakt sap van alle soorten groenten, zoals bijvoorbeeld van bleekselderij, tomaten, wortelen, paprika, radijs, venkel , rode bieten en verschillende koolsoorten.
  - Tarwegraspers: De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] maakt overheerlijk tarwegrassap in een handomdraai en maakt ook sap van Aloë Vera bladeren en andere verse kruiden.
  - Foodprocessor: 
  De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear]
  is tevens een perfecte food processor en bereid o.a. puree, soep, babyvoeding, tofu, notenkaas en nog veel meer.
  - Pastamaker: De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear]GS-3000 is tevens in staat om een verse Italiaanse pasta te bereiden in een handomdraai. Dit is niet mogelijk met de andere modellen.

  Ook geschikt voor professioneel gebruik:
  Zo goed als alle slowjuicers zijn alleen geschikt voor privé gebruik, maar de Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] is hierop een uitzondering. Andere machines, zoals de Nutrifaster slowjuicers zijn weer alleen geschikt voor professioneel gebruik en dan vaak ook nog alleen voor tarwegras. De Greenstar Slowjuicers - Elite [Twin Gear] zijn echter zowel geschikt voor tarwegras, alsook voor fruit, groenten en als food processor. Daarnaast kunnen ze dit niet alleen binnen de privé sfeer van uw huis, maar zijn ze tevens professioneel en commercieel inzetbaar. Dit wordt bijvoorbeeld veel gedaan in allerlei juicebars, restaurants, sportscholen en andere horecagelegenheden. Kortom, de toepassingsmogelijkheden van deze fantastische Greenstar Slowjuicers - Elite [Twin Gear] zijn bijzonder veelvoudig. Ideaal dus voor elke juice lover en zelfstandig horeca ondernemer!

  Veelzijdiger dan een blender:

  Er zijn een aantal belangrijke voordelen aan het gebruik van een slowjuicer boven het gebruik van een blender. Zo maalt een blender groente en fruit fijn door middel van messen die op hoge snelheid in een kan roteren. Daar is verder niets mis mee, maar het is een methode die met name geschikt is voor zachte of vloeibare ingrediënten zoals bananen, aardbeien, komkommers en dergelijke. Zodra we bij de hardere groentes en fruitsoorten aankomen (bijvoorbeeld appels, wortels of bieten) zijn veel blenders al snel ongeschikt of malen het product niet geheel fijn. Daarnaast blijft ook altijd veel pulp en vellen achter in het sap, waardoor het al snel een klonterige, dikke pap wordt.

  Een slowjuicer kan zowel harde als zachte fruit- en groentesoorten persen en scheidt daarnaast het pulp volledig van het sap. Dit is met name een stuk aantrekkelijker voor kinderen, die vaak liever sap dan een dikke pap drinken, maar ook veel volwassenen geven de voorkeur aan een lekker glas heerlijk vers ‘levend’ sap.

  Gezonder dan een sapcentrifuge:
  Ook tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge zijn een aantal belangrijke verschillen, die wederom duidelijk in het voordeel van een slowjuicer uitpakken. Zo maakt een traditionele sapcentrifuge gebruik van een scherpe rasp die op zeer hoge snelheid (tot maar liefst 20.000 toeren per minuut) ronddraait. Het probleem is dat hierbij zeer veel hitte vrijkomt. Dit zorgt voor oxidatieprocessen, waarbij zuurstof gemengd wordt in het sap, wat als gevolg heeft  dat aanwezige voedingsstoffen beschadigd raken in uw verse sap. Dit proces is gemakkelijk te herkennen aan het verkleuren en het scheiden van vaste en vloeibare delen in uw sap. Een ander gevolg is dat uw sap hierdoor minder lang vers houdbaar is.

  Het voordeel van een slowjuicer is dat uw sap op een laag toerental wordt geperst, waardoor voedingsstoffen optimaal bewaard blijven en het sap van ongekend hoge kwaliteit is. Dit is qua voedingswaarde een enorm voordeel voor u als consument!

  Slowjuicers, de enige pers geschikt voor tarwegras:
  Het bijzonder aan slowjuicers is dat ze de enige persen zijn die geschikt zijn voor tarwegras. Dit is mogelijk dankzij de langzame, kneuzende persing waar deze machines om bekend staan. Hierdoor krijgt u 100% pulp vrij tarwegrassap. Dit is niet mogelijk met een sapcentrifuge of blender, want deze vermalen het tarwegras tot kleine onverteerbare deeltjes. U kunt tevens bladgroenten en kruiden zoals spinazie, sla of munt persen met een slowjuicer, wat verder met geen enkele andere machine mogelijk is.

  Antwoord op veel gestelde vragen:


  Wat is slowjuicen eigenlijk?

  Slowjuicen is een manier van persen die ooit is ontstaan in het exotische Thailand. De naam zegt het al en houdt in dat verse groenten en/of fruitsoorten op een lage snelheid worden geperst, tot maximaal 90 toeren per minuut. Het sap wordt hierbij van het pulp gescheiden en het eindresultaat is heerlijk ‘levend sap’ met een zeer hoge concentratie aan essentiële voedingsstoffen. Ook de smaak is ongeëvenaard en blijft beter behouden dan met welk ander keukenapparaat dan ook.

  Wat zijn de voordelen van slowjuicen?
  U zult merken als u eenmaal heeft besloten verse fruit/groentesappen een vast onderdeel van uw dagelijkse voeding te maken, dat uw gezondheid en welzijn er met rasse schreden op vooruit gaat. Zo merkt u dat:

  Na 10 dagen
  u zich merkbaar fitter en opgewekter begint te voelen. U slaapt beter, heeft minder last van stress en hoofdpijn en met name uw stoelgang is aanzienlijk verbeterd.
  Na 20 dagen merkt u dat u een deel van uw eventuele overgewicht kwijt bent geraakt. U zult tevens merken dat het dagelijks drinken van vers groente- en fruitsap een echte must en gewoonte is geworden en u eigenlijk al niet meer zonder wilt.
  Na 30 dagen zult u zonder meer merken dat uw hoeveelheid fysieke energie flink is toegenomen en u makkelijker spiermassa creëert. Ook voelt u zich mentaal helderder en evenwichtiger.

  Let op: Indien u net begint met het dagelijks drinken van vers groente- en fruitsap, is het mogelijk dat u last krijgt van lichte hoofdpijn en/of vermoeidheid. Dit is omdat uw lichaam door de grote hoeveelheden voedingsstoffen zich ontdoet van aanwezige gifstoffen in uw lichaam. Dit ontgiftingsproces is echter niets om uw zorgen over te maken en deze klachten verdwijnen binnen enkele dagen. Gaat u gewoon door met het maken en consumeren van uw dagelijks verse geperste sap en u zult merken dat u zich binnen 10-30 dagen ongekend energiek en vitaal zult voelen.

  Wat wordt bedoeld met ‘levend sap’?
  De hier aan u aangeboden slowjuicer levert fantastisch hoog kwalitatief sap op, wat in de raw food wereld wel bekend staat als ‘levend’ sap. Dit is mogelijk dankzij het bijzonder lage toerental van deze machines. Het lage toerental zorgt voor minimale wrijving, waardoor zo weinig mogelijk hitte vrijkomt bij het persen. Hierdoor worden oxidatieprocessen zoveel mogelijk beperkt die de aanwezige voedingsstoffen in uw sap kunnen beschadigen. De werking van een slowjuicer is wel te vergelijken met de werking van het menselijk gebit. Door middel van kneuzende, malende en persende bewegingen van de slowjuicer worden maximale hoeveelheden sap uit al uw groenten of fruit geperst, waardoor uw verse sap optimale hoeveelheden voedingsstoffen bevat en waardoor de voedingswaarde voor u als consument tevens optimaal is.

  Kan ik vruchten met harde pitten juicen?
  De harde pitten van vruchten zoals kersen, pruimen of abrikozen kunnen uw slowjuicer zeer zeker beschadigen. Verwijder deze pitten daarom altijd voor u dit soort vruchten wenst te juicen. Als regel kunnen we stellen dat als het door uw gebit gekauwd kan worden, dan is het ook veilig voor uw slowjuicer.

  Kan ik harde en vezelige groenten veilig juicen?
  Groenten zoals wortels en bieten zijn over het algemeen vrij hard. Andere groenten zoals selderij, stelen van bepaalde kruiden, citroengras en anderen kunnen erg vezelig zijn. Het is daarom raadzaam deze voor het juicen in stukken te snijden voor u ze in de machine doet. Ook is het raadzaam dit soort producten gelijktijdig met zachtere groenten en vruchten te persen, zodat de uitvoer uit de machine soepeler loopt. Het achter elkaar persen van te grote hoeveelheden harde groenten en fruitsoorten kan mogelijk leiden tot het sneller slijten van uw machine of tot beschadigen van uw
  slowjuicer.

  Is mijn slowjuicer waterbestendig?
  Deze machine is spatwaterdicht, maar water in de aan/uit knop dient voorkomen te worden en kan de machine beschadigen. Beschadiging door water is ook mogelijk als u onderdelen verwijderd voor reiniging en deze niet terug plaatst voordat u weer van de machine gebruik wenst te maken. Natte handen kunnen tevens het beste eerst goed worden afgedroogd voor u de machine aan- of uitzet.

  Kan ik de onderdelen met de vaatwasser wassen?
  De fabrikant raad af de onderdelen in de vaatwasser schoon te maken. Het volstaat om de onderdelen dagelijks met schoon water te reinigen. Mocht het nodig zijn, dan kunt u af en toe gebruik maken van wat zeep en een afwassponsje,  maar vermijd dit als dit niet nodig is. Spoel daarna de onderdelen wel goed af zodat er geen zeepresten in achter blijven. Ook is het raadzaam de onderdelen direct na gebruik schoon te maken. Voor de grote schoonmaak is het mogelijk gebruik te maken van wat fornuisreiniger. Doet u dit echter niet vaker dan eens per kwartaal. Het bijgeleverde borsteltje is om de zeef mee schoon te maken.

  Waarom een slowjuicer? Ik heb al een sapcentrifuge/blender/keukenmachine:
  Er zijn enkele grote verschillen waarneembaar tussen een slowjuicer en andere keukenapparaten zoals sapcentrifuges, blenders en keukenmachines. Deze laatste apparaten zijn niet gemaakt om de hoge kwaliteit sap te produceren die een slowjuicer u levert. De nadelen van deze apparaten zijn:

  - Hoge mate van frictie: Hierdoor verliest uw sap grote hoeveelheden essentiële vitaminen, mineralen, enzymen en andere voedingsstoffen.
  - Laag rendement:
  Een slowjuicer haalt 30-80% meer sap uit (over)rijpe of zachten groenten en fruitsoorten.
  - Minder lekker sap:
  Het sap uit een slowjuicer behoudt meer geur, kleur en smaak t.o.v. sap afkomstig uit andere keukenapparatuur.
  - Veel lawaai: Een slowjuicer is een stuk geruislozer dan de andere hier genoemde keukenapparaten.
  - Veel zuurstof:
  Een slowjuicer zorgt dankzij de langzame persing voor minder aanwezig zuurstof in uw sap, waardoor het langer houdbaar is.

  Kortom, een slowjuicer levert  heerlijk ‘levend’ sap met een absoluut ongeëvenaarde kwaliteit in vergelijking met sap afkomstig uit andere keukenapparaten!

  Verbreed uw smaak met nieuwe heerlijke recepten !!!
  We hebben allemaal een aantal favoriete smaken, die we ontdekt hebben door ooit eens iets nieuws te proberen. Juice en experimenteer er daarom naar hartenlust op los en probeer gerust nieuwe soorten groenten, fruit en combinaties van beiden om uw smaakpapillen te verwennen met nieuwe smaaksensaties. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Om u alvast wat op te warmen en te voorzien van inspiratie, hebben wij hieronder een aantal van onze persoonlijk favoriete recepten voor u vermeld.

  1) 1 venkelknol, 1 rode paprika, 4 mediumgrote wortels en 2 appels.
  2) 1 mediumgrote rode biet, 1 handvol verse basilicumblaadjes, 2 peren, 1 lime en een ½ paprika.
  3) 2 scheuten wodka, 4-6 appels, 1 handvol vers muntblad en 1 citroen.

   Andere bijzonder lekkere combinaties zijn:
  - Ananas, wortel en rode biet.
  - Appel, citroen, gember en kaneelpoeder.
  - Peer, rode paprika en limoen.
  - Watermeloen, citroengras en limoen.

  En de lekkerste aanrader van het geheel is:
  - Bananenijs: Snij 2 zacht bevroren bananen in stukjes van 2-3 cm en voeg ze in de vulschacht. Machine aan en voilà! Eventueel kunt u nog wat extra rozijnen, goji bessen en wat kaneel-, mesquite- of lucuma poeder toevoegen.

  Doosinhoud:
  De doos bevat uw Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear], een vultrechter, een grove en fijne zeef (voor meer of minder pulp), een open zeef (voor food processing), een plastic en houten stolp, een glazen kan, een hand zeef, een drupbakje, een reinigingsborstel, broodstengel/mochi set en een bijbehorende handleiding.

  Betaling & Verzending:
  Alle producten op voorraad worden binnen 24 uur verzonden. Normaal gezien heeft u uw bestelling dus binnen een aantal dagen in huis. Betaling is mogelijk via Ideal, Paypal of d.m.v. vooruitbetaling per bankoverschrijving.

  Service & Garantie:
  De Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear]wordt geleverd met maar liefst 12 jaar garantie op de motor en 12 maanden op het apparaat en de bijbehorende onderdelen, wat wederom een stukje pracht service is van het bedrijf Greenstar. Voor het grootste en het meest langdurige plezier van uw Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] raden wij aan uw handleiding goed te lezen en nauwkeurig na te volgen! Bent op één of andere wijze niet tevreden met een product van ons? Stuur dan eerst een e-mail naar [email protected], waarna wij u een bericht sturen met instructies hoe u het product terug dient te sturen. U betaalt dan alleen de retour verzendkosten.

  De Tarwegraskoning verleent een 30 dagen lang ‘Niet goed? Geld terug’ garantie op alle sapmachines en kweeksets. Dit geld wel alleen voor machines die in nieuwe staat zijn. Bij gebruikte machines, mits in goede staat, wordt 75% van het aankoopbedrag vergoed. De garantie is geldig vanaf de datum vermeld op de verkoop bon of factuur en is alleen geldig indien de machine huishoudelijk en niet commercieel is gebruikt.

  De Greenstar fabrikant repareert alle defecten binnen de garantieperiode. Dankzij de hoge kwaliteit van de machine en onderdelen is de garantieperiode maar liefst 12 jaar geldig voor waar het de motor betreft. Tevens worden alle defecte onderdelen binnen de hiervoor geldende garantieperiode (12 maanden) gerepareerd of indien nodig vervangen. Zorgt u ervoor dat u de Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] het liefst in de originele verpakking of een andere goed passende en afgesloten verpakking aan ons retourneert en doet u dit alleen nadat u per e-mail contact met ons hebt opgenomen voor verzendinstructies.

  De volgende zaken vallen NIET onder de garantievoorwaarden:
  - Schade die ontstaat n.a.v. het verkeerd gebruiken van de machine, door ongelukken of anderszins, niet veroorzaakt door een fabrieksfout of defect van de slowjuicer zelf.
  - Schade ontstaan door geweld, onzorgvuldigheden, onoplettendheid, misbruik, commercieel gebruik, het niet juist opvolgen van de instructies in de handleiding of door zelfgemaakte aanpassingen aan het apparaat.
  - Schade ontstaan door het aanbrengen of vervangen van onderdelen door onderdelen die niet zijn geproduceerd, aanbevolen of goedgekeurd door Greenstar.
  - Schade ontstaan als gevolg van normale slijtage van de persschroef, het persvat, de ronde schraper of de zeef van het apparaat..
  - Schade ontstaan door het aanbrengen of vervangen van onderdelen door onderdelen die niet zijn geproduceerd, aanbevolen of goedgekeurd door Greenstar.
  - Schade ontstaan tijdens commercieel gebruik van de machine. Bij commercieel gebruik bedraagt de garantieperiode op motor én onderdelen 6 maanden.


  Is uw Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] slowjuicer echter beschadigd geraakt tijdens het verzenden? Neem dan per direct contact op met ons kantoor via het e-mail adres: [email protected]

  Technische Specificaties:
  Merk: Greenstar
  Model: GSE5000
  Type Pers: Twin Gear
  Aandrijving: Elektrisch
  Vaatwasser bestending: Ja
  Food Processor: Ja
  Pasta Maker: Ja
  Geschiktheid voor tarwegras: Zeer goed
  Afmetingen: 40,2 x 17,3 x 25 cm (l x b x h)
  Snoerlengte: 140 cm, geaarde stekker
  Gewicht: 5,2 kg.
  Kleur: Wit
  BPA vrij: Ja
  Motor: Dubbelfase Inductie (Twin-Gear)
  Toeren/Minuut: 110
  Stroomverbruik: 190 Watt (2 fase)
  Voltage: 230 V
  Spanning: 60 Hz

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  9375700447
  SKU
  13730

  Toon meer

  Greenstar Elite GSE 5000 slowjuicer
  € 649,-
  € 599,-
  Greenstar Elite GSE 5000 slowjuicer
  Niet op voorraad
  Toevoegen aan winkelwagen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking